Snapchat Silindiğimi Nasıl Anlarım?

Anasayfa » Snapchat » Snapchat Silindiğimi Nasıl Anlarım?
Snapchat Yorum yapılmamış

Hızla gelişen sosyal medya platformunda belki de son zamanların en yaygın uygulaması olan Snapchat herkes tarafından biliniyor ve kullanılıyor. Otomatik olarak silinen fotoğrafları veya videoları bu platform üzerinde arkadaşlarınız ile direkt olarak paylaşabiliyorken, hikayenizde de diğer arkadaş listenizde ekli olan arkadaşlarınızın görebileceği şekilde paylaşabiliyorsunuz. Paylaştığınız içerikler sadece 24 saat boyunca uygulama üzerinde görünür halde kalıyor. Hemen arkasından otomatik olarak siliniyor. Ancak bu popüler uygulamada çoğu kullanıcının yaşadığı zorluklarda bulunuyor. Arayüz olarak kullanışlı bir uygulama olan Snapchat’te bazı teknik kısımlar geri plana itilmiş durumda. Bunlardan en önemlisi bir arkadaşınız sizi sildiğinde bunu nasıl anlayıp anlayamayacağınız.

Anlaşılması İçin Yapılması Gerekenler

Öncelikle uygulamayı açıyoruz. Ana ekranın sol üst köşesinde size ait olan profil imgesi bulunuyor. Bu imgeye tıklıyoruz. Bu imgeye tıkladıktan sonra önümüze 3 seçenek geliyor. ’’Beni Ekleyenler’’, ’’Arkadaş Ekle’’ ve ‘’Arkadaşlarım’’ seçenekleri. Bu kısımda ‘’Arkadaşlarım’’ seçeneğine tıklıyoruz ve arkadaş listemize ulaşıyoruz. Arkadaş listemize ulaştıktan sonra ise arkadaş listemizden bizi sildiğini düşündüğümüz arkadaşımızın profil imgesinin üzerine tıklıyoruz.

Arkadaşımızın profil imgesine tıkladıktan sonra arkadaşımızın Snapchat üyelik bilgilerinin de yer aldığı bir pencere önümüzde beliriyor. Bu kısımda arkadaşınızın isminin yazdığı orta bölümün hemen altında Snapchat’inizde ekli olan arkadaşınızın Snapchat puanı gözükmesi gerekiyor.

Öncelikle Snapchat puanı dediğimiz şey sizin Snapcahtte yaptığınız paylaşımlar ile doğru orantılı artan bir sistem. Yaptığını paylaşım başına orantılı olarak her kullanıcı Snapchate puanı kazanıyor. İşte tam bu kısımda eğer siz arkadaşınızın ulaşmış olduğunuz profil sayfasında isminin hemen alt kısmında o arkadaşınızın Snapchat puanını göremiyor iseniz o kişi sizi arkadaş listesinden çıkarmış oluyor.

Eğer Snapchat puanı gözüküyor ise hala siz onda eklisiniz anlamına geliyor. Bu şekilde her arkadaşınızı kontrol edip kim sizi silmiş kim silmemiş öğrenebiliyorsunuz.

Yorum yapmak için